MENÜ


Varga Csilla Kineziológus

Mi a kineziológia?

A kineziológia gyógyító és személyiségfejlesztő módszer. Segít elhárítani az akadályokat céljaink elől, segít helyreállítani az egészséget, a szervezet energiaáramlását. A kineziológiai kezelések után képesek vagyunk távolabbról tekinteni a saját életünkre, és meglátni, hol, mit hibáztunk el, és hogy mi a jó megoldás. Gondolkodásmódunk megváltozik, és egyre többször tapasztaljuk, hogy nem vagyunk sarokba szorítva, hanem igenis van választásunk! Képesek vagyunk döntéseket hozni, és teljesebb életet élni.

 

Mi történik a kezelésen?

A kezelés gyengéd, fájdalommentes. A módszer segítségével nemcsak a tüneteket kezeljük, hanem megkeressük a jelenlegi probléma kiváltó okát, és az ahhoz kapcsolódó negatív érzelmeket semlegesítsjük. A kineziológus úgynevezett izomteszt segítségével dolgozik. A kliens kinyújtott karjára gyakorol finoman nyomást, miközben kérdéseket tesz fel, információkat keres. A válaszokat az izmok adják, azáltal hogy megfeszülnek, vagy elernyednek. A kineziológiai oldás során korrekciót választunk, mely valamilyen egyszerű mozdulatsor, vagy akupunktúrás pontok megérintése, masszírozása, vizualizációs feladatok. Már a kezelés során megkönnyebbülésről, ellazulásról számolnak be az emberek, és többnyire 3-4 találkozás után bekövetkezik a várva várt változás.

 

Kinek érdemes kineziológushoz fordulni?

- Annak, aki szeretné kibontakoztatni kreativitását és képességeit

- Aki nagyobb önbizalomra szeretne szert tenni

- Aki hatékonyabban szeretne tanulni, vagy munkahelyén teljesíteni

- Aki szeretné, hogy javuljanak munkahelyi kapcsolatai, családi kapcsolatai, párkapcsolata

- Aki sokat betegeskedik

- Aki állandóan fáradt, rosszkedvű

- Akit lelki problémák gyötörnek

- Aki meg akar szabadulni félelmeitől

- Aki úgy döntött, hogy megváltoztatja az életét

 

Hírek

 • Gyere, jógázzunk!
  2012-11-21 14:48:13

  Ha úgy érzed, itt az ideje kíméletes, ám mégis hatásos mozgásformát választanod, próbáld ki a jógát! Óráimon a gerinc egészségére fókuszálunk, erősítünk, nyújtunk, és relaxálunk. Várom szeretettel a jógázni vágyókat a XIII. kerületi Csanády utca 11-be.Órák: szerda 18-20-ig hatha jóga,

  csütörtök 9.30-11.30-ig hatha jóga,

  péntek 9.30-11.30-ig nyugdíjas jóga.

   

Asztali nézet